​Udskiftning af vinduer og døre i huse og ejendomme

Hos Snedker- og Tømrermester Kim Gröning ApS i Dragør tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv mange steder - herunder på Frederiksberg og omegn. Vi tilbyder montering af vinduer i høj kvalitet. Få en professionel vinduesudskiftning hos professionelle.

Udskiftning af vinduer kan være i alle typer af huse lige fra villaer og erhvervsejendomme til ejer- og boligforeninger. Derudover tilbyder vi vinduesrenovering samt større eller mindre reparationer.

Mange muligheder ved udskiftning af vinduer

​Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger, hvis vinduerne og dørene er nedslidte, utætte og utidssvarende. Vi kan blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag. 

Desuden kan vi udskifte partielt nedbrudt træ, så vinduet kan holde i mange år.

Der er mange muligheder, men ofte kan det bedre svare sig med en fuldstændig udskiftning af vinduer, eftersom det normalt vil føre til en lavere varmeregning.​

Ved udskiftning af vinduer og eventuelt døre kan vi tilbyde levering og montering af færdigmalede elementer fra Danmarks førende vinduesfabrikanter.

Der er mange muligheder, men det er populært med alu-træ, hvor der er vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og naturligt træ indvendigt samt en moderne energirude, der holder kulden ude og varmen inde.​

​Få et uforpligtende tilbud på en vinduesløsning

​Kontakt os gerne for at høre mere om renovering eller udskiftning af vinduer og døre. Vi giver gerne råd og vejledning om valg af mærke, materialer og design af både gamle og nye vinduer.

Du kan ringe til os på telefon 40 31 45 44 for at få en nærmere drøftelse eller for at aftale en uforpligtende besigtigelse. Eller du kan sende en e-mail til os på kim@groening.dk.​

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål om vores ydelser og service, 

kan du udfylde formularen nedenunder.

​Vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt